kullanıcı Adı:
şifre:
(şifremi unuttum)
(ayrıntılı giriş)

Gönderen Konu: 15-16 Ağustos 2009 - Rock Tatili Foça Konseri / İzmir  (Okunma sayısı 896 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

4ylin

• *
  • martılar

• ÜYE POPÜLERLİĞİ +2/-1
  • İnsan sadece hayallerinde özgürdür..

bende ordaydım o sırda tam teomanın yanındydım eski tshrt leri sevyormş oyzden xD
bende anlatıyım ozaman x)

tam teoman teoman diye sayıklarken kendi içmde yolda biri bana teomanle resim çekindik yaa dedi xD bir anda gözlerim açıldı inanmadım önce hadi canım flan oldum derken koştur koştur SAMİyle bara gidiyoruz xD
neyseki yeşil tsrtlü biri var elinde birası aman tanrımmm teooom dedim koştum yanına napcağımı şaşırdım üstünemi atlasam sarı... [Devamını Oku]

Ziyaretçi Ziyaretçi olduğunuz için mesajın tamamını ve konuya atılan cevapları göremiyorsunuz. Lütfen giriş yapın.

Eğer üye değilseniz, kayıt olmak için tıklayın.
« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2009, 13:51:19 Gönderen: HerzLos »
Ah Teom,
Sen şimdi böyle gidiyorum demeseydin bende böyle yanmazdım her sesini duyduğumda.
Sen bıraktım herşeyi demeseydin ben beklerdim yıllarca yara Bandlarım cıktı cıkacak die.
Ama biliyorum ya şehir uyurken ayak uçlarımda gece daha da bizim olacağına sen yoksun ya o çatı katında işte o yuzdn unuttum bir anda kahramanım olduğunu kızdım sana.
Kızdım çünkü KİM yorganımın altında saklanırken sırılsıklam yastığımla bana yeni kelimelerini fısıldayacak ki bu sensizliğin kol gezdgi gecelerde?